CAU LA CONFIANÇA DELS CIUTADANS SOBRE LES EMPRESES ESPANYOLES

 

Un estudi d’Ernst & Young sobre frau i corrupció mostra que un 61% dels espanyols creu que les empreses ‘maquillen’ els seus resultats empresarials quan els fan públics. L’enquesta s’ha realitzat als treballadors de diverses empreses espanyoles i per tant, poden saber de primera mà que el què publiquen les seves empreses no és del tot cert.

Pel que fa a països europeus com França, Suïssa, Noruega o Suècia els resultats són molt diferents als espanyols ja que els percentatges van del 7% al 16% en aquests països. D’aquesta manera es pot veure que la confiança dels treballadors a empreses d’aquests quatre països és molt superior a la confiança que tenen els espanyols per les empreses en les quals treballen.

Espanya, amb un 61% del enquestats, està a l’altura de països d’Europa com Rússia i Eslovènia i d’africans com Nigèria. D’altres països estudiats que estan per sota d’Espanya són la Índia, Kènia o Aràbia Saudita.

Una dada més alarmant que l’anterior és que un 65% dels espanyols enquestats considera que a Espanya la corrupció és habituals a l’hora de fer negocis i no ho troben estrany. D’aquesta dada se’n pot extreure que una majoria dels espanyols veu normal que es facin negocis de manera fraudulenta.

 

Aida Tudó

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s